2.jpeg

Om oss


Ambar skreddersyr alle våre tjenester til den enkeltes behov og ønsker. Dette gjelder bistand og rådgivning på analyser, strategier og planverk innen sikkerhet, krisekommunikasjon og beredskap.

Ambar trener selskapenes toppledelse, ledere på lavere nivåer og nøkkelpersonell som har spesifikke beredskapsoppgaver.

Våre kriseøvelser varierer fra enklere diskusjons- og spilløvelser til fullskalaøvelser. Øvelsenes mål er alltid å gjøre virksomheten beredt til å håndtere alle faser av en krise, fra forebygging, akutt håndtering og etterarbeid.

Kommunikasjon er en sentral del av krise- og beredskapshåndtering. Dårlig kommunikasjon kan forverre en ellers godt håndtert krise og kan i verste fall bli den største krisen. Ambar tilbyr ulike kurs, fra krisekommunikasjon til medietrening og presentasjonsteknikk.


Hvorfor navnet?

Vi lot oss inspirere av et godt gammelt redskap når vi valgte navn på selskapet. En ambar er et tett og solid kar som i århundrer ble brukt til oppbevaring og transport av noen av de viktigste verdiene som ble skapt på gårdene rundt i Norge; smør, grøt, ost og andre melkeprodukter som var livsviktige ressurser.

Ofte ble ambarene brukt i forbindelse med store begivenheter som barnedåp, bryllup og begravelser. En ambar ble laget av tre av beste kvalitet og var ofte rikt dekorert. 

Ambar gir en enkel og tydelig assosiasjon til nettopp det vi har som hovedfokus, nemlig å bistå til trygg og solid håndtering av de viktigste verdiene hos våre kunder.


Stang Media AS

Filmproduksjonsselskapet Stang Media er en av Ambars hovedeiere. Selskapet produserer oppdragsfilm og relaterte tjenester til private og offentlige aktører i Norge.

De senere år har Stang Media hatt regelmessige filmproduksjoner for mellom andre Sjømannsorganisasjonene, Norwegian og KIWI. Selskapet er inne i sin andre periode med rammeavtale for Bane NOR og Jernbanedirektoratet.

Stang Media er en naturlig underleverandør av supplerende tjenester for Ambar.

Besøk Stang Media: stangmedia.no